Assortiment

Dit is slechts een greep uit ons gehele assortiment.
Bel of vraag gerust als je iets mist want we kunnen helaas niet alles tonen.

Bij ons is iedere Di en Do brooddag

3 bestelde broden voor slechts € 8,95
Verder hebben we Ambachtelijke ronde broden, Desem brood, Roggebrood, Spelt, Vloerbroden, Volkoren. En niet te vergeten Koolhydraatarm brood dat we op vrijdag en zaterdag ook met hazelnoten en zachte broodjes in ons assortiment hebben opgenomen.

De Notenkraker
Kersen verkeerd
Tarte Maison
Bosvruchtenmousse
Abrikozen riempjes
Aardbeien harde wener
Kruisbessen schuim
Appel Korst (Appel Abrikoos)
Linzen abrikoos
Kruimel pudding
Rijstevlaai
Vlammenwerper (Schuimcocktail)
Kersen riempjes
Bettina_283x283_

"Wat ik nog wil zeggen"

Het gehele assortiment op onze site tonen is natuurlijk niet echt bij te houden. Dus vraag of bel ons gerust als je misschien nog een andere lekkere vlaai mist. Of kijk in onze webshop. Dan kunnen we het vast en zeker nog leuker voor je maken!

Bettina en haar team.

Bonbons en overig lekkers

Wij hebben de lekkerste chocolade en exclusieve premium quality bonbons die afkomstig zijn uit een echt ambachtelijk chocolade atelier.

Een ambachtelijk atelier dat niet alleen de beste grondstoffen gebruikt, maar waar de chocolatiers nog zelf zorgen voor een handmatige afwerking van al dit lekkers.

Kortom een breed en onderscheidend assortiment dat Bettina juist daarom heeft uitgekozen, en daardoor past bij alle andere hoogwaardige producten die zij haar klanten kan en wil aanbieden.

De persoonlijke touch van de chocolatiers completeert, net als de persoonlijke touch van Bettina, hun en haar producten tot die kwaliteit waar zij beiden volledig achter staan.