Over Bettina

Bettina's Bakery

Op donderdag 2 mei 2013 opende Bettina Proctor op het adres Stationsstraat 70 in Elsloo haar bakker-speciaalzaak Bettina's Bakery.
Naast een uitgebreid assortiment brood, dagvers banket en andere lekkernijen van hoge kwaliteit, staat zij inmiddels ook bekend om haar belegde broodjes en ontbijt-/lunchservice. Zelfs op zondagochtend kunt u bij deze hartelijke "bakkersvrouw" nog in haar Bakery terecht voor verse broodjes en ontbijt. En op maandag, als de winkel is gesloten, bezorgt Bettina ook nog alle bestellingen dagvers bij u of uw bedrijf.

Voor Bettina was het eigenlijk back to the roots..... want al op jonge leeftijd werd zij "bevangen" door het bakkersvak. Later kwam het gezin op de eerste plaats. Maar in 2011 werd het virus opnieuw aangewakkerd nadat haar zus Christel in Munstergeleen haar eigen bakkerswinkel opende.
Bettina kan nu in ieder geval met veel passie in haar eigen bakery klanten verwelkomen en van heel veel lekkers voorzien. Als leukste bakker van Limburg werd Bettina trouwens in 2013/2014 maar liefst en geheel terecht reeds als tweede gekozen en vervolgens in haar eigen gemeente als leukste bakker van Stein uitgeroepen! Leuker kan ze het bijna niet meer maken, toch?!

Bettina's Bakery-1/2stokbrood
Serving-chef.jpg
Bettina's Bakery-leukste bakker